De reiziger

De reiziger is een paracausale entiteit met een geschiedenis van miljarden jaren. Het was ooit lid van de gevallen beschaving. De aanwezigheid ervan werd ontdekt door visioenen.

Er wordt aangenomen dat de reiziger terraforme planeten hielp, vooral die die onherbergzaam waren. Het is bekend dat het naar Harmony, Ammonite, Lubraeans en andere intelligente soorten is gereisd.

De reiziger wordt verondersteld een complex weefsel te hebben van triljoenen sterachtige zielen. Er wordt ook aangenomen dat het de bron van het licht is. De buitenste schaal is gemaakt van elektroweak materie werken en wonen tips in Spanje, neutronium en electroweak materie. De binnenste kern is een krachtige kracht die sinds het begin van de tijd niet is gecreëerd.

De reiziger is voor het grootste deel inactief tijdens de ineenstorting, maar hangt nog steeds boven de laatste stad. Het is gevangen genomen door het Red Legion van Cabal Empires, maar is niet vernietigd.

De Cabal Empires Red Legion lanceerde een grote invasie van de aarde. De reiziger zat gevangen in een kooi en het rode legioen nam het met geweld.

Tijdens het evenement stuurde de reiziger visioenen naar lichtloze voogden en naar de Europese dode zone. Het uiterlijk ging vergezeld van een Tricorn -symbool dat nog steeds aanwezig is in Destinys -logo.

De reiziger is een sferische entiteit die zogenaamd in de laatste stad hangt. Het wordt geschat op veertien kilometer in diameter. De innerlijke kern is onbekend. De buitenste schaal is gemaakt van lood, elektroweak materie en neutronium.