Waarom groeit hernieuwbare energie zo ontzettend snel en wat zijn de belangrijkste onderwerpen in de agenda voor energie besparingen en duurzaamheid?

Hernieuwbare energie groeit snel, waardoor duizenden banen worden gecreëerd, de vervuiling wordt teruggedrongen, Amerikaanse energiebronnen worden aangeboord en consumenten en plattelandsbewoners worden geholpen. Hernieuwbare energie zuivert onze lucht en ons water, verbetert onze gezondheid en beschermt ons klimaat voor toekomstige generaties. De mensen lijken zich niet te realiseren dat hernieuwbare energie erg zuinig is, natuurlijk kun je beginnen met overstappen energie in 2020, maar dit verhelpt het probleem niet direct.

Energie-efficiëntie

Energie-efficiëntie is momenteel de ‘goedkoopste’ bron van hernieuwbare energie en een andere manier om de taart te laten krimpen. Het is gemakkelijk om, als de duurzame energie-industrie wordt opgevoed, jonge, frisse mensen aan het roer van dergelijke bedrijven te zetten. En hoewel dat meestal een slechte zaak is, omdat methaan een krachtig broeikasgas is en zo, kan het worden opgevangen en omgezet in een hernieuwbare energiebron.

  • Dus hoe zet je precies koeienstront om in energie. Het versnellen van de introductie van groene, milieuvriendelijke energie zoals zonne-, wind- en golfenergie is een van de meest urgente problemen waar de mensheid in het nieuwe millennium mee te maken heeft, vertelde het hoofd van het Milieuprogramma van de Verenigde Naties (UNEP) tijdens een bijeenkomst op hoog niveau over hernieuwbare energie in Parijs, deze week.
  • Een gemeenschap zou kunnen besluiten om te streven naar waterkracht in plaats van naar windenergie, omdat deze meer elektriciteit zal produceren dan de gemeenschap nodig heeft. Dit systeem biedt volledige bescherming tegen stroompieken en is een heel huiselijk back-up systeem. Windenergie zou een belangrijk onderdeel kunnen zijn van het nakomen van onze verplichtingen.

Windenergiesystemen

Windenergie trok vorig jaar het meeste kapitaal aan met 50 dollar. Het complete systeem zal door een windturbinefabrikant worden gebruikt om de enorme stalen platen die uiteindelijk de steeds meer bekende turbines worden, veilig vast te houden en te manoeuvreren.

  • Voeg aan de Solar Panels of Windturbine de tweede keuze toe om uw eigen totale stroomopwekking te creëren of de stroom van het elektriciteitsbedrijf aan te vullen. De windenergie-industrie gaat in deze landen vooruit, geholpen door overheidsbeleid dat meer schone energieproductie stimuleert. Maar wind is niet het enige wat we nodig hebben.

Zonne-energie

Zonne-, wind- en groendaken zullen vaak de laatste kenmerken zijn die in aanmerking komen voor post-groene woningen, omdat ze flitsender en minder kostenefficiënte maatregelen in groene gebouwen zijn die beschikbaar zijn om het energieverbruik te verminderen. Laat het systeem groeien door het toevoegen van 2 zonnepanelen per keer. Er bestaan verschillende soorten duurzame energie, waaronder zonne-energie, windenergie, golfslag, geothermische energie en biomassa.