Welke verzekeringen heb je nodig als je een middel klein bedrijf bent in Amerika?

De bedrijven van vandaag hebben voor veel zaken een verzekering nodig, van aansprakelijkheid tot dekking van bedrijfswagens en nog veel meer. Er is vaak veel verwarring over welke verzekering uw bedrijf nodig heeft, vooral omdat meer bedrijven hun huis gebruiken voor hun kantoor. Hier is een handige lijst van de belangrijkste soorten verzekeringen die u nodig heeft voor uw bedrijf, en waarom u die verzekering nodig heeft om succesvol te zijn, en om te voldoen aan uw lokale bedrijfswetten.

Aansprakelijkheidsverzekering

Het maakt niet uit wat voor bedrijf u heeft, u heeft een aansprakelijkheidsverzekering nodig, ook al is uw bedrijf buitenshuis gevestigd. Deze verzekering voorziet in verweer en schade als u, uw producten en/of diensten of uw medewerkers betrokken zijn bij een incident dat (vermeend) lichamelijk letsel of materiële schade veroorzaakt.

Verschillende aansprakelijkheidsverzekeringen

Vaak aangeduid als “Errors & Omissions Insurance”, deze polis beschermt uw bedrijf in het geval van het niet of onjuist uitvoeren van beloofde diensten. Het is een belangrijke verzekering om te hebben omdat, heel eenvoudig, mensen fouten maken. Als u of uw bedrijf niet doet wat ze beloofd hebben te doen, zal deze verzekering helpen om de verdediging en/of de schade te betalen, zodat u de verantwoordelijkheid kunt nemen zonder de financiële toekomst van uw bedrijf in gevaar te brengen.

Merk op dat deze verzekering over het algemeen niet wordt aangeboden in algemene aansprakelijkheidsverzekeringen.

Eigendommen verzekeringen

Hoewel dit niet verplicht is, moet u, als u een gebouw, apparatuur, computers of bijna alles wat met uw bedrijf te maken heeft, een vastgoedverzekering afsluiten. De polis zal u beschermen in het geval van een ramp, zoals een brand, en tegen zaken als vandalisme en andere misdrijven.

Een ander aspect van deze verzekering is de verlies- en/of bedrijfsonderbrekingsverzekering, die u uitkeert als u herstelt van de gebeurtenis die uw normale bedrijfsvoering heeft onderbroken.

Autoverzekering voor de auto van de zaak

Als uw bedrijf voertuigen heeft, moeten deze door het bedrijf worden verzekerd, of ze nu door werknemers of door uzelf worden gebruikt. Zolang deze voertuigen worden gebruikt voor het vervoer van mensen, producten of apparatuur, moeten ze verzekerd zijn onder uw bedrijf met een commerciële autoverzekering. De verzekering beschermt u in geval van schade of aanrijdingen.

Als uw werknemers hun eigen voertuigen voor het werk gebruiken, hebt u nog steeds een polis nodig die het bedrijf beschermt in het geval dat er iets gebeurt wanneer het voertuig voor commerciële doeleinden wordt gebruikt. Dit wordt “niet-eigen autoaansprakelijkheidsverzekering” genoemd.

Werknemers verzekeringen

Wanneer werknemers of eigenaars gewond raken op het werk, zorgt de werknemerscompensatie ervoor dat zij een inkomen ontvangen om hen te helpen bij hun medische problemen en hun vrije tijd voor medische procedures. De verzekering betekent ook dat werknemers afstand doen van hun recht om hun bedrijf aan te klagen, wat erg belangrijk is voor bedrijfseigenaren. De werknemerscompensatieverzekering is op sommige plaatsen verplicht, dus het is belangrijk om de wettelijke vereisten in uw regio voor deze verzekering te begrijpen.